Despre mine

Teodora Ghenciu
Teodora Ghenciu

De meserie sunt jurnalista. Nu tund, nu epilez, nu machiez si nu stiu sa fac masaj. Dar, ca orice femeie, imi place rasfatul pe care il pot gasi intr-un salon de cosmetica: cineva iti face unghiile, cineva te spala pe cap si altcineva te revigoreaza cu un masaj.

Si probabil tot ca orice femeie care are si job si relatie si prieteni si familie si copii, am simtit de multe ori frustrarea sa nu gasesc loc la salon atunci cand am avut eu nevoie, sa intarzii la programare din cauza traficului, sa plec aranjata de acolo, sa trec prin ploaie si vant, sa ajung acasa, sa fac un dus si sa ma schimb, ca sa constat ca mi s-a stricat toata coafura, etc, samd.

In plus, mi-am dat seama cat de greu este sa gasesti o coafeza buna, am realizat ca nu toti cei care se promoveaza pe internet ca make up artisti stiu intr-adevar meserie si am vazut ca mi-a luat cativa ani pana sa gasesc o fata priceputa care sa vina sa-mi faca manichiura acasa. Si intr-un final, mi-a picat si fisa.

Era nevoie de un serviciu complet de cosmetica la domiciliu. Un singur loc unde sa gasesti oameni calificati, cu un program flexibil si mai ales care sa fie dispusi sa vina la tine acasa. Sa te tunda, sa te coafeze, sa-ti faca un masaj anticelulitic, o epilare cu ceara, un tratament cosmetic, sa te rasfete asa cum te rasfatai la salon, dar in intimitatea locuintei tale, fara stres, fara trafic, fara graba.

Interesant este ca ideea i-a suras si sotului, care lucreaza si el de dimineata pana seara si care a gustat imediat gandul de a beneficia chiar la el acasa de un masaj de relaxare, la sfarsitul unei zile obositoare.

Acum, amandoi facem drenaj limfatic in fiecare saptamana, eu beneficiez de o manichiura la mine in bucatarie in fiecare luni, de cate ori avem o petrecere un make up artist si un hair stylist vin sa ma aranjeze, iar baietelul nostru, care este pe drum, va fi si el probabil tuns tot la el acasa, fara scandal si fara nervi, cand nu va dori sa mearga la frizer.

Dar site-ul nu a fost facut doar pentru noi. M-as bucura sa beneficieze de el toti cei care se regasesc intr-un stil de viata agitat, incarcat, in care prioritar e timpul de calitate petrecut cu cei dragi si nu timpul petrecut in drum spre sau intr-un salon de cosmetica.

Sper ca acest site si profesionistii pe care ii gasiti aici sa va satisfaca asteptarile!

Un răspuns la Despre mine

  1. Ani Butuc spune:

    o idee excelenta de a beneficia de servicii si rasfat la domiciliu

Lasa un comentariu

*