Sistem de rating

E foarte important pentru noi sa fii multumit de calitatea serviciilor.

Vei vedea in dreptul fiecarei persoane care isi ofera serviciul, indiferent ca e manichiurista, hair stylist sau make up artist, o scurta prezentare. Ce experienta are, ce stie sa faca, ce cursuri de cosmetica a facut si mai ales, ce spun clientii.

Pentru a-i aduna pe acest site doar pe cei mai buni am creat sistemul de rating. Sau pe romaneste, sistemul de evaluare. Cum functioneaza el? Pe baza de stelute. 5 stelute inseamna servicii foarte bune, o steluta inseamna servicii foarte proaste. Inainte sa alegi pe cineva, uita-te sa vezi cate stelute a primit de la clientii care au apelat la acea persoana inaintea ta.

Si pentru ca sitemul de rating sa functioneze este nevoie desigur ca la final, dupa ce ai beneficiat de un anumit serviciu, sa ii dai si tu o nota prestatorului si sa lasi un comentariu despre el. Si astfel vei beneficia si tu si ceilalti de cel mai bun machiaj de seara, de cea mai eleganta coafura, de cea mai ingrijita pedichiura frantuzeasca si de cel mai reusit masaj la domicliu.

Dai o nota si ….esti pe maini bune!