Termeni si Conditii

Definitii

Termenul “site” se refera la www.pemainibune.ro

Termenul “prestator de servicii” se refera la persoanele inscrise in acest site, care isi ofera serviciile si datele personale pentru a putea fi contactati.

Termenul “utilizator” se refera la orice persoana care utilizeaza serviciile acestui site (vizualizare, accesare de informatii, browsing, inregistrare, cereri de servicii) si la persoanele care utilizeaza serviciile obtinute prin inregistrarea la acest site.

Conditii generale de utilizare

Utilizarea site-ului www.pemainibune.ro, denumit in continuare “site”, implica acceptarea neconditionata a termenilor si conditiilor mai jos aratate.

Pentru utilizarea site-ului este necesar sa cititi si sa acceptati aceste conditii si termeni in totalitate. Vizitarea in continuare a site-ului presupune ca sunteti de acord cu aceste conditii si termeni.

Site-ul isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime conditiile si termenii.  Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat aceste conditii si termeni in totalitate.

Inregistrarea pe site ca prestator de servicii

Pentru a va oferi serviciile prin intermediul site-ului www.pemainibune.ro trebuie sa va inregistrati inainte, accesand butonul “Vreau si eu sa-mi ofer serviciile”, pe care il gasiti pe prima pagina, in meniul principal.

Va trebui deci sa completati un formular prin care sa oferiti informatii obligatorii, care trebuie sa fie reale si adevarate. Aceste informatii sunt: nume si prenume, fotografie, varsta, calificari si specializari in domeniu, documente care sa certifice aceste calificari si numar de telefon. Daca aceste informatii se schimba pe parcursul colaborarii, va rugam sa le actualizati.

In cazul in care in documentele scanate trimise, cele care atesta calificarile obtinute in domeniu, exista si alte date personale nementionate mai sus (de exemplu, CNP, adresa de domiciliu, numar si serie Carte de Identitate), va rugam sa le ascundeti de vizitatorii de pe site.

Odata trimis formularul de inscriere va oferiti acordul folosirii informatiilor dvs conform mentiunilor din Termenii de Conditii.

Dupa trimiterea formularul de inscriere, veti primi un e-mail prin care veti fi anuntat daca indepliniti conditiile de inscriere si incepand cu ce data vezi fi vizibil pe site.

Prestatorul de servicii nu este angajatul site-ului. Deci nu primeste salariu, nu i se impune un program de lucru si nu i se cere vreun procent din serviciile prestate.

Calitatea serviciilor oferite si a produselor folosite, respectarea regulilor de igiena si a normelor in domeniu, legale si morale, cad exclusiv in sarcina prestatorului de serviciu.

Inregistrarea pe site ca utilizator de servicii

Inregistrarea pe acest site se poate face in doua moduri.

UNU. Daca nu aveti nevoie imediata de un serviciu si doriti doar sa primi informatii din domeniul cosmeticii, dati click pe butonul “Newsletter” pe care il gasiti pe prima pagina, in coloana din dreapta. Vi se va cere o adresa de mail valida. Odata introdusa adresa de e-mail va dati acordul sa intrati in baza de date a site-ului www.pemainibune.ro si sa primiti informatii: stiri, noutati din domeniul cosmeticii, cat si despre activitatea de pe site – servicii noi oferite, eventuale oferte, prestatori inscrisi, orase nou adaugate in care serviciile sunt disponibile. Ulterior, va puteti dezabona de la acest serviciu.

DOI. Pentru a putea beneficia de indata de serviciile oferite pe acest site, este suficient sa va alegeti un prestator de servicii si sa il contactati.

In momentul in care vi se afiseaza nr veti fi intrebat daca doriti sa oferiti si adresa de mail, pentru a putea primi pe viitor informatii. Odata introdusa adresa va dati acordul sa intrati in baza de date a site-ului. Asta inseamna ca veti primi un e-mail prin care vi se va cere opinia despre serviciul primit, gradul de multumire si de satisfactie. In plus, veti putea primi eventuale oferte existente pe site sau stiri pe care site-ul considera ca le-ati putea gasi relevante. Ulterior, va puteti dezabona de la acest serviciu.

Cum beneficiez de un serviciu

Odata primit numarul de telefon al prestatorului, impreuna cu el veti stabili locul, data si ora la care va fi prestat serviciul, pretul, timpul alocat si orice alte detalii. Calitatea serviciilor oferite si a produselor folosite, precum si respectarea regulilor de igiena, a normelor legale si morale cad exclusiv in sarcina prestatorului se servicii. Prestatorul nu este angajatul site-ului www.pemainibune.ro.

Daca sunteti nemultumit de serviciul primit, puteti semnala acest lucru pe pagina de prezentare a prestatorului, la comentarii, cat si pe adresa de e-mail contact@pemainibune.ro

De asemenea, daca sunteti multumit de serviciile primite, va rugam sa lasati si in acest caz un comentariu si sa-i dati o nota prestatorului de servicii, pentru ca in acest fel, doar cei mai buni prestatori sa ramana pe site.

Date personale

Utilizatorii care furnizeaza Site-ului date cu caracter personal prin intermediul vizitarii Site-ului beneficiza de toate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date: respectiv dreptul de acces si interventie la acestea, de opozitie cu privire la prelucrarea acestora, de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa justitiei.

Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei cereri scrise adresate site-ului prin e-mail la adresa contact@pemainibune.ro

Datele personale sunt furnizate de utilizatori in momentul in care se inscriu la serviciul de newsletter; de buna voie, dupa ce obtin un numar de telefon al unui prestator de serviciu sau atunci cand vor sa se inscie pe site ca prestator de serviciu. Datele preluate se refera la: adresa de e-mail in cazul celor care se inscriu la serviciul de newsletter si la cei care isi ofera adresa dupa ce au aflat numarul unui prestator de serviciu si la numarul de telefon, adresa de mail, experienta profesionala, fotografii, in cazul prestatorilor de serviciu.

Utilizatorii site-ului sunt de acord sa li se stocheze datele personale declarate si sa primeasca pe adresa de e-mail declarata instiintari despre activitatea site-ului.

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.pemainibune.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica, fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor site-ului, cu exceptia utilizarii in scop strict personal si  necomercial in conditiile mai jos mentionate.

Orice preluare a unei informatii de pe acest site se va face cu afisarea in mod obligatoriu a sursei. La inceputul sau la sfarsitul informatiei citate va fi mentionata in mod clar si vizibil urmatoarea mentiune: “sursa: www.pemainibune.ro” si va fi directionat un link catre web-site-ul www.pemainibune.ro.

Responsabilitate

Site-ului nu este în nici un fel raspunzator pentru pierderile (directe sau indirecte), pierderea unor ocazii sau oportunitati de afaceri sau pentru beneficiile nerealizate, de catre utilizator sau de catre tertii cu care utilizatorul se afla în orice raporturi, ca urmare a nefunctionarii sau a functionarii necorespunzatoare a site-ului sau a  site-urilor aflate in legatura cu acesta.

www.pemainibune.ro isi declina orice responsabilitate cu privire la acuratetea materialelor informative sau a modului in care acestea pot fi utilizate in diverse scopuri de catre utilizatori.

De asemenea, site-ul nu poate fi raspunzator pentru orice actiune desfasurata de catre utilizatori in baza informatiilor publicate pe site. Informatiile si materialele sunt publicate pe site exclusiv in scop informativ si nu reprezinta o oferta ferma de a contracta, negenerand in sarcina site-ului nicio obligatie contractuala.

Site-ul isi rezerva dreptul de a limita accesul unor persoane sau IP-uri la site si la serviciile oferite.

Site-ul nu raspunde in niciun fel de parerile si efectele parerilor exprimate pe site de catre utilizatorii acestuia.

Legea aplicabila

Prin vizitarea site-ului utilizatorul este de acord ca orice disputa cu privire la utilizarea sa fie guvernata in conformitate cu legile Romaniei iar nivelul de jurisdictie este reprezentat de catre instantele de drept comun competente din Romania. Site-ul poate fi accesat de pe intreg teritoriul Romaniei cat si din afara Romaniei; accesarea sa din afara Romaniei este responsabilitatea exclusiva a utilizatorilor.

Contact

Pentru orice informatii referitoare la Site utilizatorii pot suna la numarul de telefon 0752.14.88.22 , apel cu tarif normal in reteaua Orange.

IN CAZUL IN CARE NU SUNTETI DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE PREZENTATE, VA RUGAM SA NU FOLOSITI ACEST SITE SI SA INCHIDETI DE INDATA PAGINA DE WEB.

 

www.pemainibune.ro